
Foodbar
Food sharing aan de hand van een reeks kleine social bites of een volwaardige menu: het kan beide bij Jones. De keuken werkt met lokale partners voor de fijnste smaken.
Chef Davy Van Hoof bruist van ambitie en gaat met passie op zoek naar de grenzen van de keuken. Dat uit zich in een menu van social bites of kleine gerechtjes in lijn met de trend van foodsharing.
Oude klassiekers worden getransformeerd tot een wereldser concept & staan broederlijk samen op tafel met gedurfde composities. Al deze creaties zijn gebaseerd op respect voor het product. Liefst uit eigen streek en als het even kan uit de eigen moestuin.
Zo maken ze gebruik van de Parilla: Ontworpen en gebouwd met behulp van geavanceerde engineering, met respect voor de zuiverste en eenvoudigste voorouderlijke culinaire technieken. Een keuken met een open grill is een keuken met openhartigheid.
Jones bevindt zich ver van het stedelijke fileleed in een groene omgeving, maar vlakbij belangrijke invalswegen. Vanop de parking kan je door de kruidentuin en tussen de fruitbomen naar de ingang. Een eerste aromatische prikkeling als voorbereiding op wat er zo meteen uit de keuken komt.
De totaalbeleving is het streefdoel voor Jones. Genieten van ogenschijnlijk simpele momenten wordt een luxe. No-nonsense gezelligheid waar creatieve partnerships elkaar ontmoeten. Van foodbar naar roodtop.Van lobby naar coworking. Een concept met een stroming.

JONES is een totaalconcept waar ondernemerschap, creativiteit en gastronomie samenvloeien tot een inspirerende broedplek.















