Menu Sluit menu
PORTO

Graham's Porto - Portugal's finest

Event met tickets
02 december
Jones' Tasting Academy by MEUG
20.00 - 22.30

Port is een versterkte wijn, dat wil zeggen dat er tijdens de gisting alcohol aan de wijn is toegevoegd. Binnen de Europese Unie mag alleen Port uit Portugal het label port dragen.

Alle Graham’s Port worden gerijpt in de Port Lodge in Vila Nova de Gaia. Sinds de bouw van de lodge in 1890 liggen hier Graham’s wijnen opgeslagen. Door de ligging aan de monding van de rivier de Douro en de koeling door de invloed van de Atlantische Oceaan is de lodge cruciaal voor de langzame en evenwichtige ontwikkeling van Graham’s Ports. Deze speciale methode manier van vinificatie proef je terug!

Bij Graham’s Port wordt een scala aan port geproduceerd. Elke Port van Graham’s is gericht op een specifieke behoefte! Van een Ruby Port tot een Aged Tawny port. Het aanbod van Graham’s Port wordt onderverdeeld in vijf verschillende categorieën: Ruby, Tawny, White, Vintage, Aged Tawny.

Het doel van Graham’s Port is sinds de oprichting in 1820 al duidelijk: Dé specialist zijn in de productie van de allerbeste Port. Alleen de beste druiven worden gebruikt en het rijpingsproces vindt plaats in authentieke eikenhouten vaten. Graham’s blijft vooruitstrevend en balanceert traditie met de hedendaagse technologie om de fijnst mogelijk Port te kunnen maken.

In deze tasting ontdekken we een reeks porto’s uit het basisgamma van Graham’s, aangevuld met enkele vintage en aged tawny ports. De tasting wordt begeleid door de brand ambassador van Graham’s Port, recht uit Portugal (in het Engels), de ideale persoon om al je vragen over porto aan te stellen!

Kostprijs: € 30 p.p.

Tasting Academy (9 tastings): € 250 p.p.

Stay in touch

Schrijf je in op de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen over JONES.