top of page
Bieren - de 4 basissmaken
Bieren - de 4 basissmaken

wo 04 mei

|

Schilde

Bieren - de 4 basissmaken

We proeven in deze sessie van een zestal bieren, waarin alle vier de bassismaken op de voorgrond treden. We vertellen je van waar ze komen, waarom ze zo gemaakt worden en van waar ze komen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

04 mei 2022, 20:00

Schilde, Turnhoutsebaan 439, 2970 Schilde, België

Over het evenement

Zoet, zuur, zout, bitter. De 4 basissmaken die de meeste mensen kennen en herkennen zijn een leidraad voor alles wat met smaak te maken heeft. Er zijn niet zo veel dranken waar al deze smaken kunnen in naar voren komen. Bier is er wel zo eentje. Er wordt bijzonder duchtig geëxperimenteerd met brouwtechnieken, toevoegingen van allerlei ingrediënten en bijzondere processen om bieren te creëren met de meest uiteenlopende smaken. Soms al eeuwenlang, en soms zijn het zeer recente nieuwe creaties.

Om die basissmaken te ontdekken, is er maar één goeie manier: ze allemaal naast elkaar proeven! Dus proeven we in deze sessie een zestal bieren, waarin alle vier de bassismaken op de voorgrond treden. We vertellen je van waar ze komen, waarom ze zo gemaakt worden en van waar ze komen. Jij vertelt ons vervolgens wat je er van vindt.

En o ja, umami. De vijfde basissmaak. Die zit er misschien ook ergens tussen, we doen ons best!

Voor meer informatie en tickets kan u terecht via: https://www.meug.be/portfolio_page/jones_tasting_academy_voorjaar_2022/

Deel dit evenement

bottom of page