top of page

The Full Story

About us

Oude klassiekers worden getransformeerd tot een wereldser concept & staan broederlijk samen op tafel met gedurfde composities. Al deze creaties zijn gebaseerd op respect voor het product. Liefst uit eigen streek en als het even kan uit de eigen moestuin.

Zo maken ze gebruik van de Parilla: Ontworpen en gebouwd met behulp van geavanceerde engineering, met respect voor de zuiverste en eenvoudigste voorouderlijke culinaire technieken. Een keuken met een open grill is een keuken met openhartigheid.

Jones bevindt zich ver van het stedelijke fileleed in een groene omgeving, maar vlakbij belangrijke invalswegen. Vanop de parking kan je door de kruidentuin en tussen de fruitbomen naar de ingang. Een eerste aromatische prikkeling als voorbereiding op wat er zo meteen uit de keuken komt.

De totaalbeleving is het streefdoel voor Jones. Genieten van ogenschijnlijk simpele momenten wordt een luxe. No-nonsense gezelligheid waar creatieve partnerships elkaar ontmoeten. Van foodbar naar rooftop.Van lobby naar coworking. Een concept met een stroming.

17873232874818654.jpg

HERB GARDEN

VERSE GROENTEN, KRUIDEN EN FRUIT

Kruiden worden in het dagelijkse leven veel gebruikt. Het kan dienen als een manier om te ontspannen, te genezen en te genieten. Wij hechten belang aan verse producten, zo hebben we onze eigen moestuin ter beschikking die ons ondersteunt om de meest verse thee, cocktails en gerechten te bereiden. 

SHARING IS CARING

FINGERFOOD OM TE DELEN

Bij Jones geloven we in gerechten die men kan delen. Zo brengt het meer gezelligheid en interactie tussen de mensen. Het brede aanbod aan verschillende hapjes en fingerfood zorgt dat jong en oud het naar hun zin hebben.

_MG_3779.jpg

BEVERAGES

 LOKALE BIEREN, UNIEKE COCKTAILS EN DE BESTE KOFFIE

Wij bieden allerlei plaatselijke bieren aan om de beginnende ondernemer te steunen. U krijgt een unieke selectie aan klassieke, maar ook moderne cocktails met een twist. Onze koffie is samengesteld door ons Jones-team om op deze manier een zo goed mogelijke smaakervaring te garanderen.

17890254359334777_edited.jpg
bottom of page