Menu Sluit menu
about

work better live better

History & culture

De gemeente Schilde, waar Jones is gelegen, vormt één van de groene gemeentes rond Antwerpen. 
De ontwikkeling van deze plattelandsgemeente dankt zich aan de vlucht van ’t Stad door de gegoede klasse om tot adem te komen in hun mooie plaisanties & villa’s in de prachtige omgeving. 
De verkeerstoegankelijkheid werd mogelijk dankzij de aanleg van de gewestweg Antwerpen/Turnhout. Langs deze centraal gelegen route bevindt zich Jones op de site van het 
’s Graevenhof.

Ontstaan

Door een partnership van gedreven mensen die een gezamelijk doel voor oog hebben: beleving door de creativiteit van food zoals friends onder elkaar in een setting van Central Park. 

Extra benadrukt door de lobby met sits & sofa’s en de open bar in industriële look. 

De ruimtes voor co-working met free WIFI, personal desks & privé meeting rooms zijn op maat van de hedendaagse behoeften voor ondernemende mensen.

Toekomst

Een plek waar je mensen kunt ontmoeten, je ontspannen, lekker buiten of in de behaaglijke ruimtes. Maar ook waar rust en stilte is om geconcentreerd te kunnen werken.

Een boeiende plaats voor ondernemers en locals om inspiratie op te doen van elkaar of gewoon te genieten van wat Jones foodbar biedt met verrassende social bites en een goed glas of een lekkere maaltijd.

binnenbeleving
Binnen beleving

Een plaats met een gezellige vibe dat mensen uitnodigt om te socializen, inspireert, motiveert voor ondernemers. Een plek om onderuit te zakken met een lekkere aperitivo of tijd om van een maaltijd te genieten.

buitenbeleving
Buiten beleving

Rooftop met zonneterras
Winterbar & porche ‘Long Island’
Overheelrijke geuren van de kruidentuin
Bikeroom met oplaadpunt
Kinderspeelhoek

Stay in touch

Schrijf je in op de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen over JONES.